Τα τραπεζάκια Jar σχεδιάστηκαν από τον Gian Paolo Venier – OTTO studio για τη συλλογή της Urbi et Orbi Medius Terra το 2024.

Το Jar είναι μια σειρά από τρία χαμηλά τραπεζάκια σαλονιού από χυτό μπετό και μιλά για τα χέρια του τεχνίτη, τα έξυπνα χέρια (The Craftsman -Richard Sennett). Εμπνευσμένο από τα γνωστά παραδοσιακά πήλινα πιθάρια, μιλά για την ανακρίβεια της χειρωνακτικής εργασίας παρατηρώντας την ομορφιά της. Οι αναλογίες των διαστάσεων και των λεπτομερειών αυτών των τριών τραπεζιών προσαρμόζονται σκόπιμα ώστε να τους δώσουν ένα απαλό σχήμα, σε ανοιχτό διάλογο με ότι θεωρείται γήινο.
Σε αυτή την περίπτωση, το σκυρόδεμα αντιμετωπίζεται σαν πηλός, ένα υλικό που φιλοδοξεί να είναι φυσικό αφού αποτελείται από φυσικά συστατικά και επομένως πολύτιμο.

Το χειροποίητο γυαλί στην κορυφή ακολουθεί το οργανικό περιμετρικό σχήμα και με τη γυαλιστερή του εμφάνιση δίνει την αίσθηση ενός γαλήνιου υγρού ενώ ταυτόχρονα, είναι μια κομψή και λειτουργική λεπτομέρεια.

Η σειρά Jar μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε εσωτερικούς ή εξωτερικούς χώρους.
Κατασκευάζεται μέσο της παραγωγικής διαδικασίας μηδενικών αποβλήτων της εταιρείας μας ‘’ZERO WASTE PROJECT’’, που αναπτύχθηκε τα τελευταία 3 χρόνια, με ποσοστό ανακύκλωσης 20%.

Variants
Gallery
Colors
Available in Basic or Optional color range, with glass top.
wrqrqr
qrqerqr
Basic

Optional

Appearance
Ο χρωματικός τόνος μπορεί να έχει μικρές διαφορές στην επιφάνεια του προϊόντος, καθώς και μεταξύ των τεμαχίων από το ίδιο προϊόν ή του προϊόντος και του δείγματος. Η επιφάνεια του μπετόν ίσως εμφανίζει τρύπες από τον αέρα. Αυτό είναι μια φυσική ιδιότητα που χαρακτηρίζει το μπετόν.
Download area

pdf grey

jar coffee table series TDS

(requires login)

pdf2

Urbi et Orbi Medius Terra collection