Ταυτότητα

Ζούμε σε έναν κόσμο που βιάζεται, στην URBI ET ORBI αγαπάμε να δίνουμε μεγαλύτερη διάρκεια στις στιγμές, απολαμβάνουμε το παρόν πριν γίνει παρελθόν.
Ζούμε σε μια εποχή που άπειρες εικόνες διαδέχονται η μία την άλλη με ταχύτητα που δεν προλαβαίνουμε να δούμε το βάθος του και τελικά γίνονται δυσδιάστατες.
Εμείς, αρνούμαστε να κοιτάζουμε μόνο την επιφάνεια, αναζητούμε τις αξίες που κρύβονται από πίσω. Στην URBI ET ORBI  επιμένουμε να πιστεύουμε στις διαχρονικές αξίες .
ένα προϊόν μπορεί να είναι κάτι περισσότερο από ένα αντικείμενο.
να έχει διάρκεια στο χρόνο, να γερνάει όμορφα, χωρίς να φθείρεται,
να είναι ο χώρος και όχι να τον συμπληρώνει,

Στην URBI ET ORBI πιστεύουμε ότι ένα προιόν εκτός από την λειτουργικότητα του θα πρέπει να έχει χαρακτήρα, πνεύμα και προσωπικότητα.
Να ξυπνάει μνήμες και συναισθήματα, να συνομιλεί με τον χρήστη.
να έχει προέλευση , να κινείται στο χώρο και τον χρόνο.
να δημιουργεί σχέσεις και εμπειρίες.

Θέλουμε να έχουμε μνήμες, να λαμβάνουμε και να στέλνουμε μηνύματα
ξεκινώντας από αυτή την βάση, παράγουμε και προτείνουμε προϊόντα που έχουν ζωή.

Η Ιστορία μας

Η URBI ET ORBI διανύει τη 2η δεκαετία. Ιδρύθηκε το 2012  στην Ελλάδα με στόχο να παρουσιάσει σε όλον τον κόσμο τις δυνατότητες του μπετού,  σαν πρώτη ύλη κατασκευής προϊόντων design. Οι άνθρωποι που ήμαστε στην Urbi et Orbi σε συνεργασία με καταξιωμένους σχεδιαστές δημιουργήσαμε ιδιαίτερα προϊόντα στο χώρο του  bathroom και του living.
Μέσα από αυτή τη διαδρομή γνωρίσαμε την αποδοχή από πολλούς επαγγελματίες  σε διάφορες χώρες.
Με καινοτόμο αντίληψη εξελισσόμαστε, δοκιμάζοντας τεχνικές και φινιρίσματα και  βλέπουμε κάθε καινούρια σχεδιαστική πρόταση σαν πρόκληση.

Βραβεία